La Nostra Empresa

FIRE&CONNECT es una marca registrada de RECEPCIÓN Y CONTROL DE ALARMAS, S.L. dissenyada per a oferir als clients un servei professional i efectiu de gestió de senyals tècnics i senyals d’alarma procedents dels sistemes de PCI.

Som una empresa de seguretat autoritzada per la Direcció General de la Policia per a l’explotació de centrals d’alarma, amb el Registre núm. 2572, àmbit ESTATAL, amb activitat exclusiva de Central Receptora d’Alarmes (CRA)

1996

Neix amb la idea innovadora d’oferir els seus serveis de central receptora d’alarmes, d’activitat exclusiva a les empreses instal·ladores de seguretat.

El 14 de febrer va ser inscrita al Registre d’Empreses de Seguretat de la Direcció General de la Policia amb el número 2572, amb àmbit d’actuació estatal.

2007

La Direcció General de la Policia va concedir a la nostra empresa una “Menció Honorífica Especial” en reconeixement a la nostra bona tasca al sector de la seguretat privada.

Actualitat

Podem afirmar que Recepción y Control de Alarmas, S.L. és un referent en el sector de la seguretat privada, que ha sabut respondre amb eficàcia els importants reptes derivats de l’actual normativa reguladora del sector.

FIRE&CONNECT aporta noves dimensions al sector PCI.

Contacta’ns

Necessites ajuda? Contacta’ns i estarem encantats d’ajudar-te amb allò que necessitis.